jump to navigation

The Week That Was #16 April 16, 2009

Posted by Gyaniz in TWTW-The Week that Was.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
trackback

Q1. Against who is the lady in the picture contesting the Assembly Polls?

INDIA-ELECTION/

Ans.: Mallika Sarabhai the renowned classical dancer is contesting against LK Advani from Gandhinagar, Gujarat.

Q2. For who is this lady fighting the assembly elections?

q21

Ans.: Hina Sahab, wife of Mohd. Shahbuddin is contesting the elections on an RJD ticket from Siwan.

Q3. Who am I and from where i will be trying my luck in this election?

Q3

Ans.: Sajjad Lone, son of Hurriyat leader Abdul Ghani Lone is contesting the elections from Baramulla constituency of North Kashmir.

Q4. Put funda about his happening last week and why is he here.

Q4

Ans.: Capt G R Gopinath, of Air Deccan fame is up in the elections as an independent candidate from Bangalore South with the Kite as his election symbol.

Q5. What’s happening here?

Q5

Ans.: Falun Dafa, is a mix of traditional Chinese calisthenics and doctrines drawn from Buddhism, Taoism and the ideas of its founder, Li Hongzhi.

Q6. Why was this channel in news recently?

q61

Ans.: The TRP of Colors channel went past that of Star Plus.

Q7. Why was he in the sports news?

Q7

Ans.: Sandeep Singh, captain of the Indian Hockey Team that won the Azlan Shah Hockey Cup.

Advertisements

Comments»

1. Bhupinder - April 18, 2009

1)Mallika Sarabhai,contesting independently against Lal K Advani.
2)Hina Sahab,wife of Mohammad Shahabuddin.
3)Sajjad Lone,Barramullah
4)Captain Gopinath,independent candidate for Banagalore Lok Sabha seat.Participated in a demonstration against Metro Rail in one of the regions in the city.
5)
6)The TRP of Colors went past that of Star Plus.
7)Sandeep Singh,captain of the Indian Hockey Team that won the Azlan Shah Hockey Cup

2. S.M.MUNEER ALI - April 19, 2009

1) MALLIKA SARABAI CONTESTING GANDHI NAGAR CONSTITUENCY AGAINST L.K.ADVANI.(HOPE FOR HIS DEFEAT).
2) FOR RJD.
3) NO IDEA AT ALL.
4) CAPT. G.R.GOPINATH CONTESTING ELECTION FROM SOUTH BANGALORE.
5) NO IDEA AT ALL.
6) NO IDEA AT ALL.
7) SANDEEP SINGH CAPTAIN OF INDIAN HOCKEY TEAM WHICH WON 2009 AZLAN SHAH HOCKEY TOURNAMENT IN MALAYSIA DEFEATING MALAYSIA.

3. dd - April 19, 2009

1.LK Advani
2.
3.Lone,Kashmir
4.Gopinath contestin Lok sabha polls, campaining
5.
6.TRP rating highest
7.Indian hockey team won azlan shah

4. Animesh - April 19, 2009

1. Mallika Sarabhai
2.
3.
4. Capt Gopinath with his Kite symbol
5.
6.
7. Prabhjot Singh

5. vivekmn - April 19, 2009

1. l.k.advani
2. Babri?
4. Captain G.R gopinath of air deccan fame is contesting in election and announcing his symbol as kite
6. colors channel became the number one in india .. colors beats star in highest no . of viewers
7. sandeep singh .. captain of victories indian hockey team

6. Rabi Sankar Saha - April 19, 2009

Answers-

1. The lady in pic is Mallika Sarabhai, she is fighting from Gandhinagar Parliamentary seat against L K Advani. Not the Assembly Polls.

2. No clue.

3. Sajjad Lone, the youngest son of late Hurriyat leader Abdul Ghani Lone who is contesting from Varmul constituency of North Kashmir.

4. Capt G R Gopinath, Air Deccan famed is fighting as an independent from Bangalore South with the Kite as his election symbol, canvassing to his constituents.

5.

6. Appointed MSM Discovery Private Limited (“MSMD”) as its designated agent to distribute the channel.

7. He’s Sandeep Singh, the captain of the Indian Hockey team who won the Azlan Shah Cup recently.

7. sandeep - April 19, 2009

1.mallika sarbabhai against advani in gandhi nagar
2.
3..sajjad lone
4 capt gopinath – bangalore south
5.
6.colors displaced star plus and became no1 hindi entertainment channel
7.Sandeep singh captain hockey team that won sultan azlan shah

8. kuldeep jain - April 20, 2009

2. For RJD

3.Sajjad lone ,a separatist contesting frm srinagar

9. nagesh mittal - April 20, 2009

1 LAL KRISHAN ADVANI
2 RJD
3 SAJAD ALI LONE,KASHMIR
4.CAPT.GOPI NATH IN HIS ELECTION RALLY,POLL SYMBOL KITE
5.ELECTIONS IN TURKEY
6 LOST A CASE AGAINST SET MAX
7.VICTORIOUS INDIAN HOCKEY CAPT.WITH AZHLAN SHAH CUP

NAGESH

10. shibin azad - April 21, 2009

1)mallika sarabhai ..against advani @ gandhinagar..
2)RJD??[;)]
4)kite festival
6)big brother!
7)sandeep singh..captain of hockey team which won the azlan shah hockey tourney


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: