jump to navigation

Cerebration-The Hindu Businessline Quiz- Delhi January 15, 2013

Posted by Gyaniz in Quiz Reviews, Trivia.
Tags: , , , ,
trackback

Cerebration Businessline Quiz

QM- Giri “Pickbrain”

Prelims:-

1.Which Indian woman was the first woman to captain a 787 dreamliner?
Ans. Nivedita Bhasin

2. Which photo sharing app was recently acquired by Facebook?
Ans. Instagram

3. Which company owns brands like thermocot, bumchums?
Ans. Rupa

4. Vyomesh joshi has recently joined which Indian IT major?
Ans. Wipro

5. Which brand pasrt of Samsonite launched the brand Florence?
Ans. American Tourister

6. Identify Personality

Shobhana Bhartia

Ans. shobhana bhartia

7. Which whisky brand owned by Allied blenders & distillers is the world’s most selling one?
Ans. Officers choice

8. Along with Coleman, Andrews who founed Bain Capital?
Ans. Mitt Romney

9. Java, nevada etc. Were sub brands under which men care brand in the 90s?
Ans. Axe

10. Whatever the odds- biography of which Indian Billionnaire?
Ans. KP Singh

11. Which brand logo has 24 icons signifying Vitality to life?
Ans. Unilever

12. Identify Personality-

Ans. Vanitha Narayan, IBM

13. What did James taylor introduce to Sri Lanka?
Ans. Tea

14. Which Russian billionnaire has interests in Gazprom and owns sports team?
Ans. Alishair Usmanov

15. Logo of Sarva shiksha Abhiyan

16. Which denim brand was made for Rodeos?
Ans. Wrangler

17. Monisha kaltenborn is a part of which F1 team?
Ans. Sauber

18. Pic of bird-Trade classification

Brent Goose

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ans. Brent goose

19. Founded by KV pendharkar- fmcg company, made famous by Banno the bride?
Ans. Vicco turmeric

20. Silk is a browser owned by?
Ans. Amazon

Advertisements

Comments»

1. ram - January 16, 2013

hi
can you put up the finals too
thanks


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: