jump to navigation

Rupert murdoch to launch ipad newspaper “The Daily” January 16, 2011

Posted by Gyaniz in Marketing, New product launch, News You Can Use.
Tags: , , , , ,
add a comment
The-Daily-ipad paper-gyaniz

The-Daily-ipad paper-gyaniz

Rupert Murdoch and Steve Jobs will introduce Murdoch’s new iPad-only newspaper, The Daily, at a special event in San Francisco on 19th Jan’2011. Newscorp has devoted considerable resources to the product, hiring high-profile editors and reporters and reportedly committing $30 million to the paper’s first year. For Apple, the success of The Daily could cement the iPad as a serious player in the media world.

The Week That Was #9 February 25, 2009

Posted by Gyaniz in TWTW-The Week that Was.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
10 comments

1. What new technology feature is being illustrated here.

q1

Ans.: Google Ocean

2. What is happening here?

q2

Ans.: Selection of Cheerleaders for the Kolkata Knight Riders.

3. Who is the gentleman, and what is his claim to fame?

q3

Ans.: Emilio “El Indio” Fernandez, he modelled for Oscar Statuette.

4. Connect the 2 images, they were in the news together for a reason.

q4

Ans.: Harmandir sahib(Golden Temple) and Ajmer Sharif, the Nano was taken there to seek blessings.

5. Identify why was this in the news lately?

q5

Ans.: Smile Pinky, the Best short documentry at the oscars about the girl with a cleft lip.

6. Who is he, and why was he in the news recently?

q6

Ans.: Jack Tweed, the man who married Jade Goody.

7. What latest offering by a technology major’s logo is being shown here.

q7

Ans.: iTunes Pass, the new feature by Apple which will buy shoppers access to all of their favorite bands’ iTunes-related releases and exclusive material over a set time period.

The Week That Was #4 January 21, 2009

Posted by Gyaniz in TWTW-The Week that Was.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
7 comments

1. Identify these buildings and the connection.

#1

#1

Ans.: Australian Open Venues- Rod Laver Arena and Hi-sense Arena(formerly Vodafone Arena).

2. Identify him.

#2

#2

Ans.: Steve Jobs (Apple), in the news for his ill health.

3. Who am I?

#3

#3

Ans.: Joe Biden- New Vice President of USA

4. Who’s next in the list?

#4

#4

Ans.: Sanjay Dutt. The connect is all joined Samajwadi Party.

5. Why was he in news recently?

#5

#5

Ans.: UN secretary general Ban Ki Moon for his visit to ravaged Palestine.

6. Connect.

#6

#6

Ans.: Chandni Chowk to China. The US and UK premieres of the movie were held at Stephen J. Ross theatre and Empire Theatre, Leicester respectively.

7. Identify and for what reason am I in the news recently.

#7

#7

Ans.: Richard Yates- author of Revolutionary Road adapted in the movie by the same name, highly acclaimed at award functions.