jump to navigation

Sonakshi Sinha the new face of Provogue March 24, 2011

Posted by Gyaniz in Brand Ambassadors, Marketing, News You Can Use.
Tags: , ,
add a comment
Sonakshi_Sinha_Provogue_Gyaniz

Sonakshi_Sinha_Provogue_Gyaniz

Sonakshi Sinha was announced as the new face of Provogue, at Yash Raj Studios in Andheri, Mumbai. The 23-year-old fashion designer turned actor replaces Katrina Kaif as the face of the brand’s Women’s Wear.

Advertisements

Tees Maar Khan: Disaster for the 11 marketers, is Sheila the only saving grace? December 26, 2010

Posted by Gyaniz in Marketing.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
1 comment so far
Tees Maar Khan Gyaniz

Tees Maar Khan Gyaniz

In a massive brand integration campaign, producers of Tees Maar Khan have inked co-promotion deals with 11 brands ranging from telecom to FMCG. The companies include Airtel, Provogue, Fila, Veet, Gitanjali, R Mall, V Mart, Cruz, Go Jiyo, Dainik Bhaskar and Emami. The total net worth of the deals stand at over Rs 10 crore.

Emami’s Boroplus can still save the day for themselves as they would employ the popular “Sheila ki Jawani” in their campaign.

The movie has been heavily taken down by the critics who have started saying that its not even worth a free ticket, which is a first of sorts with a Farah Khan production. While the box office opening has been second only to Dabangg but a lot is left to be desired in the forthcoming weeks performance.

As a credible brand ambassador, Akshay Kumar has taken a beating the entire year and is a lesson in himself for marketers for the “Avoidables”.

Sonakshi Sinha to replace Katrina Kaif as the new brand ambassador for Dyna Soap December 24, 2010

Posted by Gyaniz in Brand Ambassadors, Marketing, News You Can Use.
Tags: , , , ,
1 comment so far
sonakshi-sinha-dyna soap-gyaniz

sonakshi-sinha-dyna soap-gyaniz

Sonakshi Sinha enters the world of endorsements with the announcement of she being named as the new face of Dyna beauty Soap. The 23-year-old Dabangg Actress replaces Katrina Kaif as the brand ambassador of the soap brand.

Lakme’s new brand ambassador is Shakti Kapoor’s daughter Shraddha Kapoor September 22, 2010

Posted by Gyaniz in News You Can Use.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
1 comment so far
shraddha kapoor

shraddha kapoor brand ambassador Lakme

Lakme’s new brand ambassador is Shakti Kapoor’s daughter Shraddha Kapoor.
After models like Indrani Das Gupta, Amrit Maghera and Lisa Haydon, actress Shraddha Kapoor will endorse cosmetic giant Lakmé as its new face. In the past, a bevy of beautiful women including Rekha, Aishwarya Rai, Bipasha Basu, Lisa Ray, Yana Gupta, Raima Sen and Katrina Kaif endorsed Lakmé.

As the new face for the brand, Shraddha will be part of the advertising campaigns and will also walk the ramp at the grand finale of Lakmé Fashion Week. She made her debut in a film, Teen Patti alongside Amitabh Bachchan, R Madhavan, and Raima Sen in 2010.

Asin is the new brand ambassador of Lux September 17, 2010

Posted by Gyaniz in News You Can Use.
Tags: , , , , ,
add a comment
Asin

Asin

Asin Thottumkal has joined the ranks of Aishwarya Rai, Priyanka Chopra and Katrina Kaif as the new brand ambassador of Lux soap.

Marquee Collection#1 June 1, 2009

Posted by Gyaniz in Marquee Collection.
Tags: , , , , ,
6 comments

Introducing the new series# Marquee Collection-Connect qs with a hint of current.

1. Identify and connect the following:

Marquee Collection#1

Marquee Collection#1

Ans.: Ruth Handler(Mattel)-the creator of Barbie Doll. Katrina Kaif has been selected as the ‘Indian Face’ of Barbie Doll. Mercedes Benz Fashion Week 2009 saw The Barbie Runaway Show being held as one of the events.

The Week That Was #14 April 2, 2009

Posted by Gyaniz in TWTW-The Week that Was.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
17 comments

1. Who is he from the world of motorsport, and his creation’s claim to fame?

1

1

Ans.: Ross Brawn of Brawn F1 team which he bought from Honda. In its inaugral race the team secured the first two podium finishes.

2. Who is she from the world of politics, and who brought her into the news last week?

2

2

Ans.: Anu Tandon, Congress Candidate from Unnao. Salman khan campaigned for her.

3. Who is this business stalwart?

3

3

Ans.: Rick Wagoner, ex-CEO of General Motors.

4. Why were the 2 beauties in the news together linking them to an iconic entity.

4

4

Ans.: Both Aishwariya and Katrina were in the news linking them Barbie Show at the Fashion week, in the end it was katrina who did the Barbie All Doll’d up Show.

5. Who is she and what controversy surrounds her.

5

5

Ans.: Anjali Waghmare, she has taken up the responsibility to represent Ajmal Kasab in his trial.

6. What reason brought these two business entities together?

6

6

Ans.: LIC and Corporation Bank have come together to launch LIC credit cards.

7. Who is he, and whose downfall did he bring about?

7

7

Ans.: Sandeep Pandey, whose PIL against Sanjay Dutt led to the latter’s disqualification to contest elections.