jump to navigation

Marquee Collection#22 January 11, 2010

Posted by Gyaniz in Marquee Collection.
Tags: ,
17 comments

Q. Identify the cricketer and in what connection do we know him today?

22

22

Ans.: K.S. Ranjitsinghji after whom India’s domestic cricket tournament Ranji Trophy is named.

Right answers by Sujay, Subin, Aman, Vijaynnidhi, Priyadarshan, Srinath, Muneer, Raja, Dinkar, Subhayan, Chandrashekar, Arpan, Deepak, Guessthelogo team, Anubhav, Devendra and Kaushik.

The Week That Was #3 January 15, 2009

Posted by Gyaniz in TWTW-The Week that Was.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
6 comments

1) Which unique festival is being held and where?

#1

#1

Ans.: 19th International Kite festival held in Ahmedabad.

2) Identify the logo.

#2

#2

Ans.: Byrraju Foundation

3) Connect.

#3

#3

Ans.: On the occasion of the 800th Anniversary of University of Cambridge, Manmohan Singh Scholarship Programme for Undergraduate students was announced.

4) Identify the occasion.

#4

#4

Ans.: 4th Global Investor summit in Ahmedabad.

5) Identify.

#5

#5

Ans.: Srinivas Vadlamani, ex-CFO Satyam.

6) Who is the Hero being carried around and his claim to fame?

#6

#6

Ans.: Shivakant Shukla (UP) for his unbeaten 178 run knock against Tamil nadu in the semifinal of the Ranji Trophy, paving the way for a final clash with Mumbai.

7) Identify the people and the occasion

#7

#7

Ans.: Tom Hanks and Howard Stringer at the Consumer Electronics Show.