jump to navigation

Marquee Collection# 73 January 2, 2011

Posted by Gyaniz in Marquee Collection.
Tags: , , , , , , , ,
4 comments

Identify the connection. (Hint: a personality)

73

73

Ans.: Andy Kaufman and Man on the Moon.

1. Jim Carrey played Andy in the movie dedicated to him ” Man on the moon”.
2. R.E.M dedicated a song ” Man on the Moon” to him.
3. Andy Kaufman had a “rivalry” with Jerry the King Lawler and also appeared in World Wrestling Federation.

The Week That Was #15 April 10, 2009

Posted by Gyaniz in TWTW-The Week that Was.
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
6 comments

1. What was this creation by BBC called, and to comemorate what day?

#1

#1

Ans.: April fools day-The Spaghetti Tree spoof carried out by BBC in 1957.

2. From the world of Fashion, Identify the collection and Indian connection?

#2

#2

Ans.: Balenciaga 2009- Sari silhouette collection.

3. Connect the 3 to the world of cartoons.

#3

#3

Ans.: Spongebob squarepants, after Johnny Depp and Scarlett Johansson, it would be Posh Spice who is all set to make a cameo appearance.

4. Identify what event’s first celebration is this, now an annual event?

#4

#4

Ans.: The First Wrestlemania, the event celebrated its 25th edition last week. Seen here are the winners of the 1st edition- Mr.T and Hulk Hogan.

5. What the deep blue colour show?

#5

#5

Ans.: G-20 countries.

6. Logo of which next (may be) big thing ?

#6

#6

Ans.: Flutter, the next big thing after Twitter.

7. Where?

#7

#7

Ans.: NATO Summit Dinner Ceremony.